Wat is een foto-organizer?

Een Foto Organizer is een professional die gespecialiseerd is in het opruimen van foto’s. Dit kunnen digitale foto’s zijn, zoals de foto’s op jouw telefoon, maar ook fotoafdrukken en hele oude foto’s.

Of misschien loop je al jaren achter met fotoboeken en kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je elke foto makkelijk terug kan vinden. En hoe zou het voelen als je weet dat je kostbare herinneringen veilig bewaard zijn?

Wanneer je moeder bent is het heel begrijpelijk dat je bijna niet meer toekomt aan het bijhouden van je foto’s. Terwijl de foto’s van jouw gezin juist zo belangrijk zijn. Daarom help ik je graag om de controle weer terug te krijgen, zodat je weer lekker kunt genieten van jouw foto’s.

Waarom zou je een foto organizer inschakelen?

Om tijd te besparen. Je kunt zelf er heel veel tijd in stoppen om alle foto’s op te ruimen, of er uren over doen om dat perfecte fotoboek te maken, maar een foto organizer werkt veel efficienter. En zo hou jij weer tijd over om leuke dingen te doen met je gezien.

Het wordt veel makkelijker om iets leuks met je foto’s te doen als al jouw foto’s overzichtelijk opgeruimd zijn. Doordat alle foto’s van het afgelopen jaar overzichtelijk in een map staan kun jij veel makkelijker jouw fotojaarboek maken.

Zodat je weer lekker kunt slapen ‘s nachts omdat je weet dat je een goede back-up hebt van jouw foto’s.

Zodat je geen schuldgevoel meer hebt richting je kind omdat het nog stééds geen fotoboek van zichzelf heeft.